Najaar en winter 2017
Wij hebben weer vele beurzen en leveranciers bezocht in het binnen- en buitenland. Uiteraard hebben wij weer veel gezien en inspiratie opgedaan. Veel van die nieuwe ideeen hebben wij weer weten te vertalen naar onze winkel. Dit betekent onder andere dat onze meubelshowroom volledig vernieuwd is en dat enkele showmeubels uitgevoerd zijn in glanzende veloursstoffen, dit voor een mooie royale uitstraling.

Onze gordijnenleveranciers hadden zulke mooie nieuwe collecties, dat wij deze absoluut moesten opnemen in onze rekken. Ook zijn wij sinds dit najaar leverancier van de verlichting van Senza. Zij vervaardigen prachtige handgemaakte lampen van aluminium dit alles met een Arabische uitstraling.
Ook het assortiment houten mebubels heeft een facelift gekregen. Wij combineren dit najaar veel met ijzer met hout. Ook de vormen zijn dit najaar anders, wij hebben een boomstamtafel opgenomen en een ovale houten tafel. Dit geeft een prachtige robuuste en industriele uitstraling. Wij hebben hier ook de eetkamerstoelen op aangepast. Lekker royaal zitten in mooie compacte ontwerpen. 

Ook voor de kleinere styling kun je bij ons terecht. Er zijn nieuwe modellen en kleuren kussens van The Knitfactory, vele leuke accessoires van IB Laursen en PTMD en dan vergeten we voor het gemak onze overige leveranciers.

Meer dan genoeg te doen en te zien de komende periode!

Overigens is onze winkel ook op zondag geopend. Vanaf zondag 22 oktober staan wij iedere zondag van 13 tot 17 uur voor u klaar.


 
Volg Woonwinkel Marianne op FacebookVolg Woonwinkel Marianne op TwitterVolg Woonwinkel Marianne op Google PlusVolg Woonwinkel Marianne op PinterestMeld je aan voor de nieuwsbrief van Woonwinkel Marianne