Openingstijden rondom Carnaval
Onze winkel is gesloten van zondag 11 februari tot en met donderdag 15 februari.

Wintersale
Op dit moment houden wij opruiming in onze winkel. Dit betekent dat we een behoorlijk aanbod hebben van meubels, verlichting en woondecoratie tegen hele mooie prijzen. Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor actuele aanbiedingen!

Het is overigens niet alleen maar opruiming in de winkel! De winkel staat steeds meer in het teken van het komende voorjaar en zomer en er worden voordurend nieuwe meubels en verlichting in onze showroom geplaatst. Vanaf medio februari hebben wij de beschikking over een hele nieuwe lijn karpetten. Kwalitatief hoogwaardig, een ruime keuze en zo is een groot aantal maten uit voorraad leverbaar.

Onze activiteiten op het gebied van de verf rijzen de pan uit. Het mengen en de voorraad van de verf krijgt een aparte plek in onze winkel en wij zijn er van overtuigd dat wij de mooie producten van Pure & Original nog pakkender kunnen presenteren. Naar verwachting zal deze ingreep uiterlijk in mei zijn afgerond. Tegelijkertijd zal onze webshop op het gebied van de verven het levenslicht zien.


 
Volg Woonwinkel Marianne op FacebookVolg Woonwinkel Marianne op TwitterVolg Woonwinkel Marianne op Google PlusVolg Woonwinkel Marianne op PinterestMeld je aan voor de nieuwsbrief van Woonwinkel Marianne