Vertrouwen op kundig advies

De charme van een gespecialiseerde woonwinkel

WWM-ecologisch-wonen-creeert-ruimte-voor-vrijheid

Yvonne betrok 41 jaar geleden een nieuwbouwwoning in Klimmen. Hoogste tijd voor wat vernieuwing dus. Dat pakten Yvonne en haar man goed aan. Er verscheen een nieuwe keuken, alle deuren werden vervangen en de muren fris gestukt in gebroken wit. Daarna was het tijd voor nieuwe meubels. Dus togen ze naar de alom bekende grote meubelzaken om te kijken of ze er iets voor hun opgeknapte huis konden vinden. Dat bleek niet het geval.

Ander beeld

Als dorpsgenoot kende Yvonne Woonwinkel Marianne al wel maar dacht daarbij vooral aan accessoires en aankleding. Toen ze actief op zoek was naar meubels, bekeek ze de winkel ineens met andere ogen. Wat ze voorheen niet zag, kon haar nu erg bevallen. Ze ontwaarde een groot aanbod van mooie meubelstukken, fijne stoffen, warme kleuren en sfeervolle verlichting. Het bezoek leidde tot een eerste afspraak met Marianne.

Het juiste advies op loopafstand

Marianne adviseerde om veel foto’s van hun huis te nemen, zowel van binnen als van buiten. Dat bleek een gouden zet. Ineens zagen Yvonne en haar man hun huis als een geheel en stonden open voor een geïntegreerde aanpak voor hun nieuwe inrichting. Het begon met een kast, toen een eettafel met bijpassende stoelen, salontafeltjes, verlichting en gordijnen. Yvonnes man wilde al vanaf het begin kleur op de muren, maar zelf moest zij er nog wat nachtjes over slapen.

Een vloeiend kleurenpallet

Kleur op de muur was nog net een stap te ver voor Yvonne dus liet Marianne haar een totaaloverzicht zien van hun meubels in combinatie met verschillende kleuren op de muur. Ineens zag Yvonne de eenheid die het uitstraalde waardoor het hele interieur voor haar tot leven kwam. Ze nam de stap naar kleur en nu zijn alle, ja alle, wanden in hun gemoderniseerde huis voorzien van een zachte, warme olijftint. Het is prachtig geworden. Yvonne vraagt zich nog wel eens af waarom ze zo lang heeft geaarzeld.

Duurzaam en tijdloos
De komende jaren hoeven ze voor hun gevoel niets meer te veranderen want door het gebundelde interieuradvies van Marianne hebben Yvonne en haar man het interieur dat ze altijd al voor ogen hadden. Marianne heeft ervoor gezorgd dat hun wensen tot leven kwamen en hun tussenwoning in Klimmen ook de komende jaren hun paradijsje op aarde is.

 

WWM-ecologisch-wonen-creeert-ruimte-voor-vrijheid