Mee op inkoop op zoek naar die ene bank

DE KRACHT VAN PERSOONLIJKE AANDACHT

de kracht van persoonlijke aandacht

In Klimmen wonen Astrid en Huub in een hoekwoning, gebouwd in de jaren ’70. In het drukke gezin met vier kinderen, werd het interieur jarenlang aangevuld met losse meubels en trendy accessoires. Een gezellige ratjetoe was het resultaat. En toen vlogen de kinderen uit en keken Astrid en Huub naar hun samengestelde interieur. Hier was goed advies broodnodig concludeerde beide en ze kozen bewust voor de persoonlijke aandacht van Woonwinkel Marianne uit hun eigen dorp.

In een keer goed aanpakken

Astrid vertelt: “Met onze vier kinderen ging ook onze grote hoekbank het huis uit maar we bleven zitten met de vraag hoe we in godsnaam die U-vorm van onze woonkamer op een goede manier konden inrichten. Ook zaten we in onze maag met de muren waarvan er enkele structuur hadden en andere weer niet. We wilden niet weer in herhaling vallen en dus kozen Huub en ik ervoor om ons interieur in een keer goed aan te pakken, inclusief professioneel advies”. Dus liepen Huub en Astrid goed voorbereid met hun foto’s en afmetingen, de woonwinkel in Klimmen binnen.

Duurzaam mooi

Astrid vervolgt: “De adviezen van Marianne waren gericht op rust en eenheid. Alle muren, glad en structuur, heeft Huub voorzien van een warme kleur Classico waardoor de woonkamer nu als één ruimte aanvoelt. Ook de duurzame tip van Marianne om onze oude voleiken eettafel te schuren, het blad in de olie te zetten en de poten matzwart te verven, is een schot in de roos. De tafel match nu prachtig met de kleur van de wanden en ook de gordijnen heeft Marianne er op aangepast”.

Op reis voor dé bank

De keuze voor de bank was lastiger voor het stel. Astrid en Huub wisten exact wat ze wilden, maar konden hun bank gewoon niet vinden. En toen kreeg Astrid een telefoontje van Richard met de vraag of ze het leuk vonden om mee te gaan naar een grote leverancier die uiteraard nog veel meer banken in de showroom heeft staan. En daar stond dan dé bank, hún bank. “Marianne adviseerde om er een hocker bij te zetten en twee losse fauteuils waardoor de aparte U-vorm van onze woonkamer gezellig en functioneel werd. We vonden het geweldig, want wie neemt er nu klanten mee op inkoop! Het zegt alles over de betrokkenheid van Richard en Marianne”, aldus een enthousiaste Astrid.

Adviezen die het verschil maken

“We vonden het allebei een geweldig leuke ervaring”, zegt Astrid ook namens Huub. “De persoonlijke begeleiding van Marianne en Richard is in niets te vergelijken met de anonieme verkooppraatjes van een meubelgigant. Bij woonwinkel Marianne staat in alles de klant centraal en zo voelen wij dat ook. Ik adviseer iedereen die met een woonvraag worstelt om binnen te lopen bij Marianne want je probleem wordt hoe dan ook opgelost. De persoonlijke begeleiding en de eerlijke adviezen van Marianne hebben bij ons echt een wereld van verschil gemaakt”.

de kracht van persoonlijke aandacht