Over Ons

Van wens naar fijn wonen

Woonwinkel Marianne biedt zowel adviezen voor het aanbrengen van accenten in een interieur als voor een complete inrichting van een woning. Onze stijl is het beste te omschrijven als mix and match, een combinatie van voornamelijk landelijk aangevuld met moderne, stoere, sobere en chique elementen.

Persoonlijk

Onze aanpak is gericht op het creëren van een leefbaar interieur. Onze manier van werken laat zich het beste typeren als betrokken, vakkundig, laagdrempelig en no-nonsense.

Karakter in het interieur vinden wij essentieel en daarom maken wij erg graag gebruik van oude gebruiksvoorwerpen of voorwerpen met een ziel.

Kleur

Veel adviezen beginnen vanuit de behoefde om kleur in het interieur te gebruiken en/of om deze kleuren consequent toe te passen. Om een mooi effect te verkrijgen passen wij de kalk- en krijtverven van Pure & Original toe. De stap naar onze gordijnen, meubels, verlichting en vloerkleden is dan zo gemaakt.

Partners

Wij hebben alle expertise in huis maar daar waar nodig werken wij samen met partners die uitblinken in disciplines als (ver)bouwen, vloeren, keukens en woonstoffering.

Nieuwsgierig? Er is zoveel meer te vertellen! Het liefst doen wij dit een persoonlijk gesprek in onze sfeervolle winkel in Klimmen 

 

Marianne-Woonwinkel Marianne
Marianne

Marianne

Oprichter en advisering

Richard

Richard

Oprichter en advisering

Jociene

Jociene

Advisering

Ben

Ben

Bezorging

Julie

Julie

Ontvangst van klanten