Pure & Original

Pure-Original-Hoofdafbeelding

“TOUCHED BY MARIANNE”

Pure & Original heeft zoveel kleuren, mogelijkheden en verfeffecten dat je er van kan duizelen. En dat snappen wij. Als je zo’n blanco wand voor je ziet, dan is het ook spannend om de juiste keuze te maken. Bij ons ben jij in de allerbeste handen. Vaak is een blik voor Marianne al voldoende om je direct op de goede weg te helpen.

 

MINICURSUS VERF VAN PURE & ORIGINAL

In deze minicursus geven wij je 9 simpele tips die ervoor zorgen dat jij jarenlang plezier hebt van de 100% natuurlijke verven en lakken van dit bijzondere merk:

Pure original classico krijtverf

TIP 1:
Krijtverf zorgt voor een zacht effect

 

De classico Regular krijtverf van Pure & Original is zo matzacht en poederachtig dat je het zou willen aanraken. De kleuren zijn rustig en sfeervol. Door de natuurlijke pigmenten is het alsof de kleur leeft. De kleur beweegt mee met de lichtinval en intensiteit. S’avonds zorgt de kleur voor een ingetogen effect, terwijl de kleur overdag zachtjes speelt met het zonlicht.

 

 

TIP 2:
Kalkverf haalt de natuur in huis

Fresco kalkverf maakt gebruik van zuivere, gebluste kalk waardoor je interieur een stoere en natuurlijke uitstraling krijgt. De 100% minerale pigmenten verdiepen de kleur en zorgen voor matte, bijna poederachtige kleurnuances. Het mooie van kalkverf is dat effecten versterkt worden door de manier waarop de verf wordt opgebracht. Dat kun je trouwens ook heel makkelijk zelf. In de winkel zie je voorbeelden van technieken met elk hun specifieke effect.

Pure original classico licetto
Pure original classico fresco

TIP 3:
Marrakech Walls zorgt voor een vakantiegevoel

Waan je in buitenlandse sferen met de Marrakech Walls (Tadelakt look) van Pure & Original. Deze bijna magische verf geeft je muren een stoere betonlook. Je kunt kiezen uit ingetogen aardetinten maar ook uit fleurige, exotische kleuren en alles daar tussenin. Een muur in Tadelakt look geeft je elke dag een beetje vakantiegevoel. In onze woonwinkel zie en ervaar je het inspirerende effect van deze bijzondere verfsoort.

TIP 4:
Licetto staat voor krasbestendig en afwasbaar

Licetto is een milieuvriendelijke muurverf op waterbasis voor binnen en buiten. De verf heeft een matte uitstraling, is ongevoelig voor krassen en vuil is ervan af te schrobben. Dat maakt Licetto tot een echte blikvanger in de keuken. Maar Licetto tovert ook de badkamer, speelkamer en het kleinste kamertje om tot een sfeervol en hygiënisch schoon te maken ruimte.

Pure original classico carazzo

TIP 5:
Lakverven zorgen voor een krachtige bescherming

 

Carazzo en de Traditional Paint van Pure & Original zijn lakverven op waterbasis. Deze lakken zijn uitermate geschikt voor duurzame bescherming van vloeren, trappen, deuren en kozijnen. Het zijn ijzersterke, kleurvaste, krasbestendig lakverven met een ultramatte uitstraling (Carazzo) of satijnachtige glans (Traditional Paint). Deze lakverven halen het beste uit elke ondergrond.

TIP 6:
Kalei zorgt voor een weersbestendige, authentieke sfeer

Kaleien is een eeuwenoude techniek voor het authentiek afwerken van buitengevels. De minerale verf is weersbestendig en houdt de structuur van het metselwerk zichtbaar. Zo ademt (ook letterlijk) een gevel de sfeer van vroeger uit. Omdat de uiteindelijke kleur van de verf wordt bepaald door de zuigkracht van de ondergrond, adviseren wij je graag om de beste keuze te maken voor járenlang plezier en bescherming.

Pure original kalei

TIP 7:
Kleur maakt je leven rijk

Niets is zo persoonlijk als kleur. Pure & Original biedt alleen al 184 basiskleuren die zo kenmerkend zijn voor dit befaamde Belgische familiebedrijf. Maar we kunnen de typerende Pure & Original verf ook in elke gewenste RAL kleur ter plekke voor je mengen. In onze winkel ligt bovendien de NCS (Natural Color System) kleurenwaaier, waar je óók nog uit kan kiezen. Dat kan zorgen voor keuzestress. Daarom kunnen wij, terwijl je rustig rondkijkt in onze woonwinkel, een kleurenpallet voor je samenstellen waar jij met een gerust hart een keuze uit kunt maken.

TIP 8:
Wij zijn er voor je –áltijd

Twijfel je over de juiste kleur, welke wand te verven of heb je geen idee waar je moet beginnen? Vraag het ons en wij helpen je. Dat kan in onze winkel, maar we maken ook graag een afspraak bij jou thuis. Daar kun je helemaal op vertrouwen want een huis dat door Marianne is aangeraakt, wordt een thuis voor het leven!

Graag tot ziens in onze woonwinkel of bij je thuis.

Pure original kalei

TIP 9:
Bekijk alle instructievideo’s