Wand voor wand mét persoonlijk verfadvies van Marianne

DE VERBINDENDE KRACHT VAN KLEUR

de verbindende kracht van kleur

Nét in het begin van de Coronapandemie verhuisden Marjo en Ter Konings van een eensgezinswoning naar een bungalow in Landgraaf, waar sinds de jaren ’70 werkelijk niets meer aan was gedaan. En daar zaten ze dan. Gelukkig hadden ze al wel een aannemer maar de hele verbouwing -en daarna ook de inrichting- was er een van lange adem. Inmiddels kan Marjo er weer om lachen: “Deze noodgedwongen tijd van ‘campinglife’ haalde flink de vaart uit onze plannen maar uiteindelijk was de klus dan toch geklaard. Het resultaat was mooi met een antracietkleurig keukeneiland, witte muren, witte balken, een eikenvloer en open haard. Best modern voor onze smaak en ook best zwart/wit. We misten iets, maar ja wat dan precies?” 

Met stalen op zak inclusief de woonvraag naar Marianne

 “Voor ons vorige huis hadden we al eens professioneel verfadvies van Marianne gehad dus we wisten wat ons te doen stond”. En zo reden Marjo en Ter naar Klimmen met productstalen van hun net verbouwde huis inclusief foto’s en filmpjes van de situatie. “Het probleem was dat we van 2 vertrekken één grote ruimte hebben gemaakt, bestaande uit een schuin dak van wel 4 meter hoog maar ook een plat dak met lichtkoepel. Alhoewel alle muren wit waren en het een woonvertrek was, ervaarden we toch een ‘harde’ overgang. Marianne zag direct het probleem en had gelukkig ook meteen een mogelijke oplossing”.

In het oog van ‘Sand Storm’

 Marjo en Ter hadden al goede ervaringen met het verfmerk Pure & Original, waar Woonwinkel Marianne sterdealer van is, dus het was nu alleen een kwestie van de juiste kleur kiezen. “We kregen kleurstalen mee van Marianne en thuis hebben we op verschillende tijdstippen de kleuren met elkaar vergeleken. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de kleur ‘Sand Storm’. Gelukkig stond de steiger van de stukadoor nog in huis dus kon Ter zelf de wanden schilderen, inclusief de 4 meter hoge hellingwand. Bij elke nieuwe wand videobelden we met Marianne die ons terplekke adviseerde welk vlak van kleur te voorzien en welk onderdeel beter wit te laten. Het resultaat is een zachte overgang met prachtige kleurschakeringen die mee veranderen met de lichtinval. Dat hadden we zelf nooit zo kunnen bedenken”.

Kwaliteitsverf en kwaliteitsadvies

De gekozen verfkleur in combinatie met de aanbrengadviezen van Marianne zijn echt de kers op de taart van hun nieuwe huis. Marjo vindt het leuk om zelf bezig te zijn met styling en fotografie, maar elk professioneel woonadvies is welkom. “Wij kennen Marianne en ook Richard als superaardige en gastvrije mensen die ons op twijfelmomenten steeds weer in de juiste richting wisten te sturen. Zij zien dit echt als service die zij geven bij de aanschaf van hun Pure & Original-verf. Wij hadden voor alle kundige raad graag extra geld over gehad, want de adviezen waren echt een steun in de rug voor ons. We wisten al wel dat je met kleur op de muur een ander effect krijgt maar we staan toch weer versteld van het totaalresultaat.  Dat alles maakt dat de service van Woonwinkel Marianne niet in geld is uit te drukken”.

de verbindende kracht van kleur