Levendige verfkleuren passend bij de laatste modetrends

WWM-ecologisch-wonen-creeert-ruimte-voor-vrijheid

Monique en Maurice Diederen bestieren sinds 2011 de kleurrijke multibrand conceptstore GAAF Valkenburg aan de Louis van de Maesenstraat 42 in Winkelcentrum aan de Kei in Valkenburg. Kleur en mode zijn, zeker voor Monique, helemaal haar ding. Maurice echter is kleurenblind dus moet hij rekenen op de keuze van Monique, dat hij overigens met het volste vertrouwen doet.

 

Maurice vertelt: “Van origine ben ik controller maar een modezaak beginnen was altijd al een grote droom van Monique. Toen de kinderen groter waren, was dan in 2011 het moment daar en hebben we de stap gewaagd. Vanaf 2016 ben ik ook actief betrokken bij de zaak en dat doen we zeven dagen per week met veel plezier. Monique regelt de hele look & feel van de zaak, waar kleur heel bepalend is”.

 

Monique heeft vanaf het prille begin Vicini Design uit Heerlen betrokken bij de inrichting van hun modezaak. Het door Vicini gemaakte winkelinterieur is nog altijd actueel, maar omdat mode aan trends onderhevig is laten Monique en Maurice elk voorjaar een nieuw kleurenpallet aanbrengen door hun vaste huisschilder.

 

Monique durft wel qua kleur en laat de wanden met het grootste gemak voorzien van oud-roze, zomergeel, felblauw of mintgroen. De kwaliteit van de verf staat daarbij centraal en zo kwamen ze uit bij Woonwinkel Marianne die als enige sterdealer in de buurt het top verfmerk Pure & Original, inclusief alle (meng)kleuren, in huis heeft.

 

Maurice vervolgt: ”Verfadvies was welkom maar niet echt nodig omdat Monique exact weet wat ze wil en onze huisschilder inmiddels ook van wanten weet. Maar ook hij is enthousiast over de kwaliteit van Pure & Original. Juist door het matte effect komen de kleuren heel levendig over en dat is een mooie bijkomstigheid van deze kwaliteitsverf. Onze klanten kunnen de kleurwissels in onze winkel ook zeer waarderen, en daar gaat het om!”.

 

WWM-ecologisch-wonen-creeert-ruimte-voor-vrijheid