Raambekleding en Rawstones

woonwinkel marianne vouwgordijnen

Vouwgordijnen
 

Vouwgordijnen zorgen echter niet alleen voor een sfeervol interieur, maar zorgen ook voor privacy, zonwering en verduistering. Vouwgordijnen zijn in allerlei stoffen, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. De gebruikte stof, vaak linnen(look), straalt luxe en landelijkheid uit. Maar we hebben in onze uitgebreide collectie ook strakke witte vouwgordijnen voor jouw moderne interieur en stoere vouwgordijnen voor een wat meer industriële inrichting. Wij kunnen vouwgordijnen leveren tot wel 10 meter breed en 5,80 meter hoog.

Rolgordijnen 

 

Rolgordijnen zijn stijlvol, uniek en geven een strakke touch aan elk interieur. Het materiaal en de kleur zijn allesbepalend. Kies je voor een licht doorlatend rolgordijn of voor een verduisterend rolgordijn? Wij helpen jou met deze keuzes zodat je uiteindelijk een volmaakte sfeer te pakken hebt.  Rolgordijnen kunnen overigens ook XL; tot 4 meter breed en tot 4 meter hoog!

woonwinkel marianne rolgordijnen
woonwinkel marianne gordijnen

Gordijnen 

 

Gordijnen maken jouw interieur helemaal af!  Zij zorgen voor een huiselijke, warme sfeer en zijn bovendien uiterst functioneel. Ons grote assortiment stoffen varieert van transparante voiles en dikke velours tot zelfs metallic stoffen. Wij helpen met kiezen van de juiste uitstraling en kleur, maar ook met de keuze uit verschillende plooien en een perfect railsysteem.

Houten Jaloezieën 

 

Houten jaloezieën zijn niet voor niets erg trendy. Dankzij hun strakke vormgeving en veelzijdige afwerkmogelijkheden vormen ze een smaakvolle aanvulling op diverse interieurstijlen. Bovendien zorgt deze praktische raambekleding voor de gewenste privacy en een natuurlijke lichtinval. Of je nu op zoek bent naar een moderne blikvanger of eerder discrete raamdecoratie, Wij helpen je met het vinden van een oplossing die bij je past!

woonwinkel marianne jaloezieen

Rawstones

Een handgemaakt meubelstuk, een fraai schilderij, een prachtige bouwstijl….je herkent er de passie en liefde voor detail van een vakman in. Ook RAW Stones worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, hierdoor zijn deze vloeren niet perfect, maar perfect door kleine imperfecties. Dit onderstreept de kenmerkende charme van een handgemaakt product. Onze klanten begrijpen dit, zij ervaren dagelijks de unieke, warme sfeer én het prettige gebruik van de Raw Stones.