Vertrouwen geven wordt beloond

Opa Voncken weer thuis in Simpelveld

Woonwinkel Marianne - Opa Voncken weer thuis in Simpelveld

Na 41 jaar in Simpelveld en 4 jaar in Epen te hebben gewoond, is meneer Voncken sr. weer geland in zijn vertrouwde ‘Zumpelveld’, zoals Simpelveld in het Limburgs dialect wordt genoemd. Aan de rand van deze plattelandsgemeente (met toch 10.500 inwoners) in het panoramische en heuvelachtige Zuid-Limburg, woont hij sinds een jaar in een vrijstaande woning uit 1989. Als weduwnaar moet meneer Voncken alle beslissingen op het gebied van woninginrichting en styling zelf nemen. Dat is niet gemakkelijk, zeker als een huis helemaal gerenoveerd wordt. Via, via hoorde hij van Woonwinkel Marianne. Dus op naar het naburige Klimmen.

 

“In de winkel viel mij meteen de aangename sfeer op”, aldus meneer Voncken. “Het gaf me vertrouwen, dat in een gesprek met Marianne nog eens bevestigd werd. Toen durfde ik het aan om een afspraak in Simpelveld te maken. Je moet toch een beetje uit je ‘comfortzone’ gaan en Marianne gaf me daarin het laatste zetje.” Daar heeft meneer Voncken helemaal geen spijt van. Hij geniet elke dag van de op de natuur geïnspireerde kleuren die terugkomen in wanden, gordijnen en vloerkleden. Allemaal op advies van Marianne.

 

“Marianne is in staat geweest om buiten en binnen perfect op elkaar aan te laten sluiten. Zo is de serre echt een verlengstuk van de tuin rondom geworden, of net andersom. Het is maar zoals je het wilt zien. In ieder geval ben ik heel blij dat ik de stap heb genomen want Marianne heeft heel goed aangevoeld wat bij mij past en kon mij daarin overtuigen met sterke argumenten. Er is nu veel rust in huis en ik geniet ook van alle positieve reacties die ik krijg. Ik kan het iedereen aanraden,” aldus een enthousiaste meneer Voncken, opa van drie prachtige kleinkinderen en een vierde op komst. “Mijn vertrouwen is beloond, en meer nog dan dat. Mijn thuis is een gastvrij huis waar kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie graag komen. Daarvoor ben ik graag uit mijn comfortzone gestapt”.

Woonwinkel Marianne - Opa Voncken weer thuis in Simpelveld